Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kadının öldüğünü görmek

Rüyada tanıdık bir kadının öldüğünü görmek

Rüyada tanıdık bir kadının öldüğünü görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, insanlara iş öğreteceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe işarettir.

Rüyada tanıdık bir kadının öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerin dikkatini çekebilmek için sabırsızlanabilirsiniz.

Rüyada tanıdık kadının öldüğünü görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir kadının öldüğünü görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir kadın görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eski bir tanıdık kadın görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir kadını görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın kadını görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments