Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir tanıdık kadın görmek

Rüyada eski bir tanıdık kadın görmek

Rüyada eski bir tanıdık kadın görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, işlerin sarpa saracağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kulluk derecesinin artmasına delalettir.

Rüyada eski bir tanıdık kadın gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Rüyada eski bir tanıdık kadın görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski tanıdık kadın görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir tanıdık görmek maddi olarak zayıflayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski tanıdığını görmek arkadaştan görülecek faydaya, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, galibiyet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski tanıdığın birini görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işaret eder.

Rüyada eski bir tanıdığı görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına işaret eder.

Rüyada çok eski tanıdık görmek belki ölümler görüleceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada çok eski bir tanıdığı görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments