Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık kadını hamile görmek

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, mülk sahibi olacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına inanılır.

Rüyada tanıdık kadını hamile gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde olun, kararlı bir şekilde hareket edin.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine inanılır.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir yandan cenaze olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine yorulur.

Rüyada hamile tanıdık görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birini hamile görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir tanıdığın hamile olduğunu görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments