Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kadın görmek

Rüyada tanıdık bir kadın görmek

Rüyada tanıdık bir kadın görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadın gördüyseniz:

  • Kişisel becerilerinizi kullanma eğiliminde olacaksınız.

Rüyada tanıdık kadın öpmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, ayrılanların birleşeceğine, parasal krizler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kadınla öpüşmek cebinin para göreceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık genç kadın görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık kadına sarılmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık kadından para almak bir daha işyerine gelmeyeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments