Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir kadını görmek

Rüyada tanıdığı bir kadını görmek

Rüyada tanıdığı bir kadını görmek büyük maddi kayıp verileceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayatına bakacağına, büyük bir işe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kadını gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada tanıdık bir kadının öldüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada tanıdık kadın görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadından para almak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalettir.

Rüyada eski bir tanıdık kadın görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulur.

Rüyada tanıdığın kadını görmek dininden vazgeçmeyeceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık kadının öldüğünü görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments