Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın kadını görmek

Rüyada tanıdığın kadını görmek

Rüyada tanıdığın kadını görmek tüm sorunlarının biteceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sözleri tutulacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığın kadını gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada tanıdık bir kadını ölmüş görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kadını görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık güzel kadın görmek insanların takdirini kazanacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, mali gücünü yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı kadın görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık genç kadın görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, donanımlı kılacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalettir.

Rüyada eski tanıdık kadın görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments