Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak

Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak

Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, yardımcı olmayacağına, tartışmaların son bulacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerini veya ilişkileri destekleyen teklif, jest, yardım ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir erkekle yatmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık biriyle yatmak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı biriyle yatmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, zengin için yoksulluğa işaret eder.

Rüyada yaşlı kadınla yatmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadınla aynı yatakta yatmak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın kadına yatmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, iki tarafın da çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir kadınla yatmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments