Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık kadının öldüğünü görmek

Rüyada tanıdık kadının öldüğünü görmek

Rüyada tanıdık kadının öldüğünü görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, hem de para kaybettireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık kadının öldüğünü gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplayabilecek zamanınız olacak.

Rüyada tanıdık kadının öldüğünü görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, mekân değiştireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir kadının öldüğünü görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadınla öpüşmek ters giden işlerin düzeleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada ölmüş tanıdık kadın görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı bir kadını görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı kadını görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments