Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı dövmek

Rüyada sevdiğin kızı dövmek

Rüyada sevdiğin kızı dövmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, Tövbe Edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızı dövmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada amca kızını dövmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada öz kızını dövmek güç ve kudret kazanacağına, kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını tokatla dövmek mutluluğa ve neşeye, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada kızını dövdüğünü görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments