Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek daha sık bir araya geleceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada tanıdığını şişman görmek çevresinin genişleyeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, alım gücünün artacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisini şişman görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına inanılır.

Rüyada şişmanlayan birini görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüzünü şişman görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulur.

Rüyada başkasını şişman görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments