Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını şişman görmek

Rüyada kızını şişman görmek

Rüyada kızını şişman görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, doğru bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını şişman gördüyseniz:

  • Gerçeklere veya ilk elden bilgilere ağırlık verilmesi gerekiyor.

Rüyada kızını şişmanlamış görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, yaşamına bakacağına delalettir.

Rüyada kızını şişman görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada şişman balık görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çok şişman adam görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine işarettir.

Rüyada şişman birine sarılmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini çok şişman görmek başarı elde edeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet eder.

Rüyada şişman erkek görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada şişman kadın görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments