Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını sarhoş görmek

Rüyada kızını sarhoş görmek

Rüyada kızını sarhoş görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, büyük başarı kazanacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını sarhoş gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada kızının sarhoş olduğunu görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kızını sarhoş görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, doğru işler yapacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada bira içmek ve sarhoş olmak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine yorulur.

Rüyada komşunu sarhoş görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sarhoş görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş baba görmek kazancının azalmayacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, inancını bir kenara atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments