Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak attığı her adımda zarara uğrayacağına, geçim derdine gireceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işarettir.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Kendinize daha dönük olacaksınız.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine delalettir.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak adını kirleteceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işarettir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak bunların devlet kapılarından geçeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada su içmek ama kanmamak sık sık alışverişe gidebileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içmek ama doymamak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments