Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı dövmek

Rüyada yılanı dövmek

Rüyada yılanı dövmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, haksızlığa uğranacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı dövmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Rüyada yılanı dövmek yeni bir araca sahip olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada yılan dövmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölen birini dövmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, bolluk ve bereketin artacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulur.

Rüyada nişanlıyı dövmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, yaşamının yoluna gireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada horoz dövmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyla birini dövmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek bereketli ve hayırlı olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kadın dövmek hayırlı günlerin geleceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments