Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birini ağlarken görmek

Rüyada tanıdığı birini ağlarken görmek

Rüyada tanıdığı birini ağlarken görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birini ağlarken gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada tanıdığı birini ağlarken görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birini ağlarken görmek çok sevinçli haberler alacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını ağlarken görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığını ağlarken görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının boşandığını görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin göğsünü görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, amaçlarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığının hasta olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yeni iş kollarına girileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık bir ölüyü görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments