Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini ağlarken görmek

Rüyada tanıdık birini ağlarken görmek

Rüyada tanıdık birini ağlarken görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, zayıflayacağına, harama göz dikmeyeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet eder.

Rüyada tanıdık birini ağlarken gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada tanıdığı birini ağlarken görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığını ağlarken görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, rahat bir hayat süreceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada bir tanıdığını ağlarken görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini ağlarken görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, destek göreceğine, aylık gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada bir tanıdığını zayıflamış görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yaşlı tanıdık görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle öpüşmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, sorunlarının da çözüleceğine, rızkın kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık arkadaşını görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments