Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığını ağlarken görmek

Rüyada bir tanıdığını ağlarken görmek

Rüyada bir tanıdığını ağlarken görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada bir tanıdığını ağlarken gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kibirli olmakla suçlayabilirler.

Rüyada tanıdığı birini ağlarken görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalettir.

Rüyada tanıdığını ağlarken görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini ağlarken görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını ağlarken görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık ses duymak ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık akraba görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı hasta görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık birine kızmak kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments