Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını ağlarken görmek

Rüyada tanıdığını ağlarken görmek

Rüyada tanıdığını ağlarken görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, şansın kaçacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada tanıdığını ağlarken gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar.

Rüyada tanıdığı birini ağlarken görmek işte de mutlu olunacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birini ağlarken görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını ağlarken görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işarettir.

Rüyada bir tanıdığını ağlarken görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulur.

Rüyada tanıdıkla evlenmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını gelinlikle görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, paraya ve mala kavuşacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığının mezarını görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kadınla öpüşmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, aradığı çareleri bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments