Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin göğsünü görmek

Rüyada tanıdık birinin göğsünü görmek

Rüyada tanıdık birinin göğsünü görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, maddi zararının giderileceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birinin göğsünü gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Rüyada tanıdık birinin göğsünü görmek kendisine olan güveninin artacağına, endişelerinin son bulacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalettir.

Rüyada gökte ev görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada göğsünü yıkamak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine rivayet eder.

Rüyada gökten kum yağdığını görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada göğe çıkan merdiven görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak gök cismi görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet eder.

Rüyada göğsü kanamak ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada gök olmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, duygularının karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments