Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir ölüyü görmek

Rüyada tanıdık bir ölüyü görmek

Rüyada tanıdık bir ölüyü görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık bir ölüyü gördüyseniz:

  • İçinde bulunduğunuz ikilemler dikkat çekiyor.

Rüyada ölü bir tanıdığı görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü tanıdığını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı ölüler görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir ölü görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir ölüyü görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Rüyada tanıdık ölüyü görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada ölü bir tanıdığını görmek kısmetli bir işe atılmaya, kafasının sakinleşeceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığın ölüleri görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments