Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir erkekle konuşmak

Rüyada tanıdık bir erkekle konuşmak

Rüyada tanıdık bir erkekle konuşmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, rahatın kaçacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık bir erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Ya da vadesi gelmemesine rağmen bir arkadaşınız sıkıştım diyerek sizden alacağını isteyebilir.

Rüyada tanıdık bir erkekle konuşmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir erkekle konuşmak geçiminin yerinde olacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık biriyle konuşmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, istediği gibi hareket edeceğine delalettir.

Rüyada bir tanıdıkla konuşmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine delalettir.

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ferahlığa çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulur.

Rüyada tanıdık adamla konuşmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarının geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birisiyle konuşmak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments