Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı biriyle konuşmak

Rüyada tanıdığı biriyle konuşmak

Rüyada tanıdığı biriyle konuşmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Rüyada tanıdık biriyle telefonda konuşmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir kızla konuşmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığıyla konuşmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık bir erkekle konuşmak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık adamla konuşmak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı bir erkekle konuşmak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, malının ve kazancının tam olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments