Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle konuşmak

Rüyada tanıdık biriyle konuşmak

Rüyada tanıdık biriyle konuşmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, isteklerine kavuşacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Evde zaman geçirebilir veya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak dönmeyen şansın artık döneceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle konuşmak mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birisiyle konuşmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine delalettir.

Rüyada tanıdık bir erkekle konuşmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle telefonda konuşmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık adamla konuşmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı biriyle konuşmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığıyla konuşmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments