Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma kirpik takmak

Rüyada takma kirpik takmak

Rüyada takma kirpik takmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takma kirpik takmak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce, söylediklerinde haklı yerler olup olmadığına da bir bakmanızda fayda var.

Rüyada takma kirpik takmak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada takma kirpik almak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada takma kirpik taktığını görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada takma kirpik görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalettir.

Rüyada kirpik takmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, kişinin başarılarının artacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Rüyada takma bıyık takmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada takma tırnak takmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, maddi kaynakların zarar göreceğine inanılır.

Rüyada takma dis takmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments