Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma dis takmak

Rüyada takma dis takmak

Rüyada takma dis takmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, canın derdine düşeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, afiyette olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada takma dis takmak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Rüyada takma kirpik takmak üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada takma bıyık takmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalettir.

Rüyada başkasının takma dişini takmak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada takma dis takmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada takma tırnak takmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına işarettir.

Rüyada takma kol görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada takma dişini kaybetmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, haksızlık yapmayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takma uzun saç görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments