Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma kirpik taktığını görmek

Rüyada takma kirpik taktığını görmek

Rüyada takma kirpik taktığını görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, maddi olarak zayıflayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalet eder.

Rüyada takma kirpik taktığını gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacınıza ulaşmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada takma kirpik taktığını görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada takma kirpik görmek geçim derdinin son bulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işarettir.

Rüyada takma kirpik takmak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına rivayet eder.

Rüyada takma kirpik almak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada takma saç taktığını görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sağlığının da bozulacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalettir.

Rüyada takma diş taktırmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, can sıkıntısının geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada takma diş taktığını görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, sermaye kaybedeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada rimelli kirpik görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments