Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma kirpik almak

Rüyada takma kirpik almak

Rüyada takma kirpik almak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma kirpik almak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda veya konularda kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada takma kirpik takmak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada takma kirpik taktığını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada takma kirpik almak pek çok kişiye yanında iş vereceğine, sorunlarını gidereceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına alamet eder.

Rüyada takma kirpik görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, bundan hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzamış kirpik görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada kirpik kestirmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments