Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma kirpik görmek

Rüyada takma kirpik görmek

Rüyada takma kirpik görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada takma kirpik gördüyseniz:

  • Arzularınızın artması sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada takma kirpik takmak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada takma kirpik taktığını görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işarettir.

Rüyada takma kirpik görmek dileklerinin de kabul olacağına, mülk sahibi olacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işarettir.

Rüyada takma kirpik almak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine alamet eder.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpiğini görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aileden ayrı kalınacağına tabir olunur.

Rüyada dökülmüş kirpik görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments