Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik takmak

Rüyada kirpik takmak

Rüyada kirpik takmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kirpik takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Rüyada takma kirpik takmak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kirpik takmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına inanılır.

Rüyada kirpikleri yolmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpiğini koparmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına işaret eder.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun kirpik görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzamış kirpik görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments