Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma bıyık takmak

Rüyada takma bıyık takmak

Rüyada takma bıyık takmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kurulu düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada takma bıyık takmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada takma bıyık takmak kısmetsizlik yaşayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada takma bıyık görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, başkalarının malına göz dikeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının takma dişini takmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada takma tırnak takmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma dis takmak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada takma kirpik takmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işarettir.

Rüyada başörtüsünü takmamak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma saç almak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments