Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kirpiklerin uzamasını gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada uzamış kirpik görmek modern insanlarla tanışılacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada kirpik uzaması görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yüzünün güleceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına rivayet eder.

Rüyada kıl uzaması görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalettir.

Rüyada tırnak uzaması görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine işaret eder.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçını uzamış görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments