Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiğini görmek

Rüyada kirpiğini görmek

Rüyada kirpiğini görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpiğini gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızda bazı konuları özel bir yola çekmeye çalışıyorsunuz.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada kirpik uzun görmek umduklarını bulamayacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel kirpik görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, şansının açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpiğini görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret eder.

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpik dökülmesi görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kirpik görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments