Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dökülmüş kirpik görmek

Rüyada dökülmüş kirpik görmek

Rüyada dökülmüş kirpik görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dökülmüş kirpik gördüyseniz:

  • Diğerlerinin kuralları veya koydukları sınırlar nedeniyle sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada kirpik uzadığını görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada kirpik uzun görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpiğini koparmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz kirpik görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına rivayet eder.

Rüyada kirpiklerini yolmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine delalettir.

Rüyada uzun kirpik görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına inanılır.

Rüyada kaş ve kirpik görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, hem de zengin biri olacağına, sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments