Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kirpiğini kesmek

Rüyada kendi kirpiğini kesmek

Rüyada kendi kirpiğini kesmek yeni kapılar açılacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, iş hayatında başarılı olmaya, şöhret elde edeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek gördüyseniz:

  • Zevk aldığınız ilişkileri beslemeniz gerekiyor.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada kirpiklerini kesmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kirpikleri kesmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, batıl amele, onlarla gönül birliği edeceğine işarettir.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyalı kirpik görmek bir takım sorunlar çıkacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada kirpik yolmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpik uzadığını görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaş ve kirpik görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments