Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik kestirmek

Rüyada kirpik kestirmek

Rüyada kirpik kestirmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, isteklerinin yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına yorulur.

Rüyada kirpik kestirmek gördüyseniz:

  • İş konularında yeni şeyler öğrenmeniz olasıdır.

Rüyada kirpik kestirmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kirpiklerini kestiğini görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işarettir.

Rüyada kirpik kestiğini görmek haksızlık yapmayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kirpikleri kesmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, onlarla ayrı düşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpik kılı görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kirpikli bebek görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpik uzaması görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kirpiklerini uzun görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments