Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzamış kirpik görmek

Rüyada uzamış kirpik görmek

Rüyada uzamış kirpik görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalet eder.

Rüyada uzamış kirpik gördüyseniz:

  • Bir kutlamanın özel hayatınız ya da iş yaşamınız açısından olumlu açılımları olabilir.

Rüyada uzamış kirpik görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, kötü sözler duyulacağına işarettir.

Rüyada kirpik uzaması görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakalı uzamış birini görmek işinden ekmeğinden olacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçımı uzamış görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzamış görmek sorunların teker teker çözüleceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına delalettir.

Rüyada uzamış siyah saç görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments