Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takıma seçilmek

Rüyada takıma seçilmek

Rüyada takıma seçilmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, diplomalı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada takıma seçilmek gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Rüyada takıma seçilmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkan seçilmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada muhtar seçilmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı seçilmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Rüyada başkan seçildiğini görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada seçilmiş insan olmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada seçilmiş kişi olmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments