Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkan seçildiğini görmek

Rüyada başkan seçildiğini görmek

Rüyada başkan seçildiğini görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkan seçildiğini gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada başkan seçilmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başkan seçildiğini görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine inanılır.

Rüyada belediye başkanı seçilmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yönlendireceğine inanılır.

Rüyada seçilmiş olmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere seçilmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel seçilmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada milletvekili seçilmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir göreve seçilmek tatsızlıkların yaşanacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments