Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtaya basmak

Rüyada tahtaya basmak

Rüyada tahtaya basmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada tahtaya basmak gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada çürük tahtaya basmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahtaya basmak hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada kurana basmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalettir.

Rüyada una basmak eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada eve sel basmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada civcivin üstüne basmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sidiğe basmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalete basmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments