Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurana basmak

Rüyada kurana basmak

Rüyada kurana basmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, torunlarına dahi yeteceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, faydalı şeyler yapacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurana basmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerime el basmak hainlik yapacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kurana basmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada kurana ayak basmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, başarılı bir insan olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kurana el basmak dualarının karşılığını alacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments