Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük tahtaya basmak

Rüyada çürük tahtaya basmak

Rüyada çürük tahtaya basmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, dinde olgunlaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada çürük tahtaya basmak gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Rüyada çürük tahtaya basmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, ileri gideceğine alamet eder.

Rüyada çürük tahta görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, arzularına kavuşacağına delalettir.

Rüyada tahtaya basmak her zaman hayırlı işler yapacağına, başarı kazanılacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada çürük dişin kırılmasını görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada çürük soğan görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada çürük odun görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük ev görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük vişne görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, borçlarının artacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments