Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sidiğe basmak

Rüyada sidiğe basmak

Rüyada sidiğe basmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sidiğe basmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz veya beklediğiniz anlaşmalar veya işler sonuçlanabilir.

Rüyada sidiğe basmak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada at sidiği görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada sidikli tuvalet görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada bebek sidiği görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada tavşan sidiği görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada sidiğini yapmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada eşek sidiği görmek geçim derdinin biteceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada köpek sidiği görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments