Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada una basmak

Rüyada una basmak

Rüyada una basmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada una basmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak veya isteklerinizi gerçekleştirmek için tüm kaynaklarınızı kullanmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

Rüyada una basmak yeni bir ilişkiye başlamaya, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına tabir olunur.

Rüyada un ve yumurta görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada un istemek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada un ve maya görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada unutulan parayı bulmak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada un çuvallamak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, namının yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada unla hamur yapmak kurtuluşu bulacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada un ekmek görmek çok yoğun çalışacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments