Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba eli öpmek

Rüyada baba eli öpmek

Rüyada baba eli öpmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, ona emek vereceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada baba eli öpmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya seyahat beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada ölen babanın elini öpmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının elini öpmek işsiz kalmaya, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen babasının elini öpmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın el öpmek her zaman kötülük için çalışacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek zorlukların aşılacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada babasının el öpmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Rüyada ölü babanın elini öpmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments