Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın el öpmek

Rüyada babanın el öpmek

Rüyada babanın el öpmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada babanın el öpmek gördüyseniz:

  • Başta iş ilişkilerinizi çok iyi yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada babanın elini öpmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına delalet eder.

Rüyada kayın babanın elini öpmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada anne babanın elini öpmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba el öpmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kişinin rahat edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, durgun giden işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments