Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş baba eli öpmek

Rüyada ölmüş baba eli öpmek

Rüyada ölmüş baba eli öpmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, ev sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölen babanın elini öpmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada baba eli öpmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize alamet etmektedir.

Rüyada anne baba eli öpmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, dertlerinden arınacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments