Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü babanın elini öpmek

Rüyada ölü babanın elini öpmek

Rüyada ölü babanın elini öpmek can bulacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, anne baba duası alınacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Karmaşa, gerilim veya telaşın durulmasını beklemek, yangına körükle gitmekten daha akıllıca olabilir.

Rüyada ölü babanın elini öpmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, istediği başarıya kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalettir.

Rüyada babasının el öpmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, mirasa işarettir.

Rüyada babanın el öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babasının elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, işlerinde aksama olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölen babanın elini öpmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments