Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen babanın elini öpmek

Rüyada ölen babanın elini öpmek

Rüyada ölen babanın elini öpmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada ölen babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın elini öpmek kimseye el açmadan yaşayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine delalet eder.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın elini öpmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babasının elini öpmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments