Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta merdivenle çıkmak

Rüyada tahta merdivenle çıkmak

Rüyada tahta merdivenle çıkmak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, hayallerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak gördüyseniz:

  • Tartışmayla sonuçlanabilecek diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven çıkmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tahta merdivenden inmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek büyük zorluklar yaşayacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada tahta merdivenden düşmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments