Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta merdiven taşımak

Rüyada tahta merdiven taşımak

Rüyada tahta merdiven taşımak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına işarettir.

Rüyada tahta merdiven taşımak gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Rüyada tahta merdiven taşımak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulur.

Rüyada tahta kapı taşımak çok iyi bir duruma geleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına inanılır.

Rüyada tahta taşımak onunla mutlu bir hayat kuracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta masa taşımak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hobilerine eğileceğine tabir olunur.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada tahta merdivenden inmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments